Radisson Blu Hotel Malmö

Flexibla mötesytor samlade på ett våningsplan i centrala Malmö

Möten med personlig service

Både du och dina mötesdeltagare ska känna sig trygga och säkra när ni besöker Radisson Blu Hotel, Malmö. Därför har en rad åtgärder genomförts kring städning och desinficering, fysisk distansering och utbildning av personalen för att garantera trygga möten i en ren och säker miljö. I samarbete med SGS, världens ledande kontroll – och certifieringsföretag, har ett 10-stegs protokoll för mötes- och evenemangslokaler tagits fram. Åtgärderna är anpassade efter lokala rekommendationer för att ert möte ska bli så säkert som möjligt, från början till slut.

På Radisson Blu Hotel, Malmö finns flexibla mötesrum, många grupprum och ytor för mingel samlade på ett våningsplan. Möteslokalerna passar utmärkt oavsett om du planerar ett mindre möte, konferens eller evenemang. På gångavstånd når du Malmö Centralstation och tåget till Köpenhamn. Bara ett stenkast från hotellet ligger Malmös myllrande affärsgator.

Det globala konceptet Radisson Meetings försäkrar dig om personliga, professionella och minnesvärda möten. Med smarta digitala möteslösningar kan du arrangera hybrida möten som kombinerar det bästa av personliga – och digitala möten. Du når enkelt dina mötesdeltagare var de än befinner sig med toppmodern teknik. Radisson Meetings klimatkompenserar automatiskt alla möten och evenemang – utan någon extra kostnad för dig. Hotellet är certifierat av den internationella miljömärkningen Green Key.

Övernattande gäster kommer att uppskatta de rymliga hotellrummen på minst 43 kvm. Restaurang Thott’s ligger i en av Malmös kulturskatter och för större sällskap finns möjligheter för middagar i mötesvåningen och unika miljöer för Private Dining.

Miljöcertifieringar