Quality Hotel The Box

Boka er konferens hos oss!

Hotellet för alla sinnen!

Quality Hotel The Box i Linköping är ett hotell för alla sinnen. Med sociala ytor och gästens helhetsupplevelse i fokus. Rummen är smart planerade på liten yta. Hotellet erbjuder allt ni kan tänkas behöva såsom restaurang, bar, gym och spa.

Linköpings nya och moderna hotell. Bekvämt beläget med 2,5 km från nöjesliv och puls samtidigt som du har nära till Linköping City Airport, E4:an och Linköping Arena.

Hotellets konferensavdelning har 3 konferensrum som kan ta emot upp till 170 personer. Vi har investerat i toppmodern teknik för att kunna ge dig de bästa förutsättningarna för en väl genomförd konferens. Du skall kunna koncentrera dig på ditt arbete medan vi löser logistik och alla praktiska detaljer. Vi hjälper dig med ditt arrangemang hela vägen, vare sig det gäller en mindre affärslunch eller en stor konferens.

På Quality Hotel The Box hittar du ett 600 kvm stort spa som är något utöver det vanliga – The Wellbox. The Wellbox erbjuder en pool med champagnebubblor, även en utomhuspool, jacuzzi, fotbad, ångbastu och torrbastu.
Glöm inte att boka din vistelse på The Wellbox. Då det är väldigt populärt rekommenderar dig att vara ute
i god tid.

Miljöcertifieringar

ISO 14001/ISO 20121

The Box Hotel