Quality Hotel Royal Corner

For meetings that matter

Med 11 konferensutrymmen har vi rätt lokal för dig, vare sig du planerar ett intimt möte eller ett anförande. Vi ser till att du håller vätskenivåerna uppe med gratis té och kaffe, tillgängligt dygnet runt.

Fyll på inför dagens uppgifter med vår frukostbuffé, fullproppad med hälsosamma och ekologiska alternativ i vår restaurang, La Castellina. Ta en paus från mötena och ät lunch där på vardagar, med ett val mellan lätta rätter och italienska à la carte rätter. På kvällen kan du dröja dig kvar med kunder och kollegor över en trerätters middag.

Koppla av efter en produktiv dag genom att ta ett dopp i poolen eller sjunk ner i vår jacuzzi. Eller varför inte prova en uppiggande svensk bastu? Om du gillar att ta bort stress med ett ordentligt träningspass har vi ett gym som är fullt utrustat med löpband, cross-trainers, motionscyklar och fria vikter.

Om du vill imponera på din hedersgäst eller slutföra en stor affär, ge dig ut på stan: för kulturälskare ligger konserthallen och teatern bara en liten bit bort. Middag på PM & Vänner, Växjö’s Michelin-restaurang är ett måste, med rätter som pilgrimsmusslor med kaviar och bottarga. Du kan lära dig mer om stadens handblåsta glas på Sveriges glasmuseum. Eller besök Kronobergs Slott och ta en ångbåtstur runt sjön.

Miljöcertifieringar

ISO 14001/ISO 20121