Quality Hotel Grand Borås

Med 16 superflexibla mötesrum, duktig personal = succé

Med 16 superflexibla mötesrum, duktig personal och ett centralt läge.

Med 16 superflexibla mötesrum, duktig personal och ett centralt läge är Quality Hotel™ Grand perfekt för ditt nästa affärsevent. Det är lätt att ta sig från Landvetter flygplats, antingen med taxi eller med tåg till Borås Central Station.

Våra fyra konferensrum är helt flexibla så du kan dela upp eller kombinera dem beroende på storleken på ditt event. Våra två största rum, när de kombineras med konferenskaféet på samma våning, har en sammanlagd kapacitet på 400. Våra stora konferensrum kan enkelt och flexibelt anpassas efter ditt event och antal deltagare. Här finns plats för upp till 120 sittande personer i samma rum när vi kombinerar lokalerna på bästa sätt. På Quality Hotel Grand kan du välja mellan sex mellanstora konferensrum – två med kapacitet för upp till 50 personer och fyra som kan ta upp till 80 gäster. Tala med vår vänliga personal så hjälper vi dig välja rätt rum för ditt arrangemang.

Vi har fem små mötesrum som rymmer 12 personer, tillsammans med ett annat litet konferensrum där tio personer får plats. Rummen är idealiska för informella möten eller idékläckande gruppmöten under konferenser.

 

Miljöcertifieringar

ISO 14001/ISO 20121

Hotellkedjornas egna miljöprogram

Quality Hotel™ Grand, Borås

Quality Hotel Grand, Borås är ditt förstahandsval för konferenser, mässor, mingel och nöje i Borås och Västsverige. Sedan 1972 har vi varit ett av Borås mest omtyckta hotell. Njut av restauranger, mingelytor, skönt barhäng, mötesrum och Borås största nattklubb.

300 meter från Borås centralstation, ett stenkast från Stora Torget och direkt vid ån Viskan väntar Quality Hotel Grand, Borås på dig. Vi är stolta över att vara ett så omtyckt hotell bland Boråsbor, affärsresenärer och turister. Det tror vi är tack vare vårt centrala läge i Borås, granne med vackra Stadsparken och med gångavstånd till hela stadskärnan. Andra saker som våra gäster brukar nämna som det bästa med Quality Hotel Grand, Borås är vår genomtänkta service och vår goda mat. Vad är viktigast för dig? Kom till oss och ta reda på det!