Quality Hotel 11 och Eriksbergshallen

Möteshotellet på kajen, i fd maskinhallar kan du arrangera möten och event.

Den ultimata eventhallen där enbart fantasin sätter gränser.

Vi erbjuder 13 konferens- och mötesrum, designade för inspirerande och effektiva möten. Hos oss finns allt från eleganta styrelserum och grupprum till vår stora teatersal med plats för 200 personer. Våra stora mässor, event, middagar, kongresser och konserter arrangeras i Eriksbergshallen, en helt unik anläggning som en gång i tiden var världens största motorfabrik. Med kapacitet för upp till 2000 personer och vårt mantra om att det endast är fantasin som sätter gränser, vågar vi lova en upplevelse utöver det vanliga.

Hotellet rymmer 259 rum de flesta med magnifik utsikt över Göta Älv, många har dessutom egen balkong. Vår restaurang med ala carte meny hittar du på våning 6 & 7. I receptionen kan du spela shuffelboard samtidigt som du njuter av ett glas vin eller öl, eller tar en kaffe och macka.

När du konfererar hos oss ingår alltid mjukglass och popcorn. Våra 3 stora lokaler rymmer 80 personer, våra 3 mellan lokaler har plats för 25 personer och de 5 grupprummen har en fast styrelse möblering för 10 personer. Vippan är vårt styrelserum för 20 personer med egen balkong på åttande våningen. Teatern har en gradängsittning för 200 personer.

Eriksbergshallen med sina 3000 kvm och 16 m i takhöjd är en rålokal med industrikänsla där man kan göra event för upp till 2000 personer. Här kan du ha möten, konferenser, mässor, galamiddagar eller konserter. Hallen är delbar i tre, där varje del rymmer 450 respektive 800 personer.

 

Miljöcertifieringar

ISO 14001/ISO 20121

Superior rum