Profil Hotel Riddargatan

För möten mitt i Stockholm

För mindre möten med mer smak

Trivsamma Hotel Riddargatan hittar du precis runt hörnet från Stureplan, mitt i centrala Stockholm. I kvarteren runt omkring hittar du ett oändligt utbud av shopping, mat, dryck och andra nöjen. Men när du klivit över hotellets tröskel, lämnar du stadens brus bakom dig. Här är det lugnt och skönt – i synnerhet om du slår dig ner i vårt bibliotek.

Möten och konferenser
På Hotel Riddargatan kan vi erbjuda konferensmöjligheter för både större och mindre sällskap. I vårt konferensrum ryms 10 personer, i vårt bibliotek finns mötesutrymme för 6 personer. För dig som vill ordna möte eller konferens för ett större sällskap kan både frukostmatsalen med sin öppna spis, baren och den ljusa lobbyn fungera som mötesplatser. Kontakta oss gärna för mer information.

Mat och dryck
Många gäster som bott på Hotel Riddargatan minns vår frukostbuffé. Den är öppen även för gäster som inte övernattat på hotellet, då till ett pris av 165 kr. I vår lobbybar kan du ta ett glas vin, en drink eller något svalkande. Du kan också beställa något att äta från vår enkla barmeny.

Miljöcertifieringar

Hotellkedjornas egna miljöprogram