Profil Hotel Opera

Bästa mötet mitt i Götet

Modernt och klassiskt hotell centralt i Göteborg

Mitt i Göteborgs centrum, med Operan, Ullevi, Scandinavium och Svenska Mässan inom bekvämt gångavstånd, hittar du anrika Hotel Opera. I hotellets omedelbara närhet finns även populära köpcentret Nordstan, Göteborgs Centralstation och Drottningtorget, en verklig knutpunkt i stadens kollektivtrafik.

Modernt och klassiskt, centralt i Göteborg

Delar av Hotel Opera har klassiska rötter som sträcker sig tillbaka till slutet av 1800-talet, medan den resterande delen byggdes till så sent som 2008. Idag har hotellet en självklar plats i Göteborgs absoluta centrum. En populär anhalt oavsett om man reser i tjänsten eller privat.

Möten och konferens

Vår konferensavdelning hjälper er gärna att ordna rätt förutsättningar, vare sig du behöver arrangera ett litet och konfidentiellt affärsmöte eller en större konferens. Vårt läge precis vid Göteborgs Central garanterar smidiga kommunikationer, och om det inte räcker så hjälper vi dig med utrustning för en effektiv videokonferens.

Mat och dryck

En frukostbuffé av högsta klass. God lunch måndag – fredag, och en härlig middag kvällstid. Angelini och Hotel Opera har mycket att erbjuda, för dig som gillar god mat och dryck!

Wellness

Vi erbjuder alla våra gäster en härlig stund i vår omtyckta wellness där du finner en uppvärmd pool, ångbastu, kallbad samt torrbastu.

Miljöcertifieringar

Hotellkedjornas egna miljöprogram