Nynäsgården Hotell & Konferens

Känn lugnet i vår härliga atmosfär

Konferens och event i Nynäshamn

Välkommen till hemtrevliga Nynäsgården som ligger lugnt beläget i ett villaområde i Nynäshamn, ett par kilometer från havet. Vår härliga atmosfär är lika uppskattad under konferenser och möten som vid fest.

Nynäsgården erbjuder konferensmöjligheter för både stora och små grupper i en kreativ miljö med gott om utrymme både inom- och utomhus. Våra duktiga kockar bidrar med måltider av högsta klass där vi använder oss av närproducerade produkter så långt det är möjligt.

Kommunalt åker du med pendeltåg till station Nynasgard och sedan en kort promenad till hotellet (900m).
På hotellet finns gott om utrymme att umgås på efter konferensen, lobbybar, biljard, bordtennis och bastu. Under vår och sommarhalvåret finns möjlighet till aktiviteter under blodboken så som klassiska sommarspel, kubb, krocket och boule. Varför inte utse företagets boulemästare på någon av våra banor som håller tävlingsmått?

I lobbybaren finns alltid något gott att dricka, ni kan botanisera i vår egna öl från Hesselby Bryggeri eller Nynäshamns Ångbryggeri eller en god cappuccino från vår nya kaffemaskin.

Miljöcertifieringar

Egen miljöcertifiering

Konferenslokaler

Det är gott om lokaler för konferenser och grupparbeten, vår största lokal rymmer 120 personer. Lokalerna är utrustade med trådlöst eller fast bredband.

I konferensen ingår alltid PC projektor, whiteboard, blädderblock, anteckningsblock, pennor, fruktkorg och vatten.