Nynäs Havsbad

Konferens/möten med fri havsutsikt, 30 min från Stockholm

Nynäs Havsbad- En plats som ger utrymme för lugn och kreativt arbete.

Nynäs Havsbad erbjuder härligt boende, kulinariska upplevelser och en inbjudande spa- och relaxavdelning på klipporna vid havet. Stillheten den fria havshorisonten och det unika läget gör ett besök på Nynäs Havsbad till en alldeles speciell upplevelse.

Havet, himlen, klipporna och ljuset förvandlar varje år Nynäs Havsbad till fyra särpräglade upplevelser, var och en med sin egen tjusning. En vistelse hos oss blir lika minnesvärd sommar som vinter, höst eller vår.

Boka er konferens i Badhotellet, Havspaviljongen eller Casinot, oavsett vad ni väljer har ni en strålande vy mot horisonten.

I Strandhotellet avnjuts alla kulinariska måltider som lunch, middag och frukost. Dagen avrundas med sköna sängar i våra hotellrum.

Vår logotyp-symbol är ett timglas- en påminnelse om att människans tid är begränsad och att man inte får tid. Tid måste man ta sig.

Så kom och möts hos oss!

 

Miljöcertifieringar

ISO 14001/ISO 20121

Vedeldad bastu med havsdopp

Efter en hel dags konfererande är ett besök i Havspaviljongen spa- och badavdelning det perfekta sättet att knyta ihop dagens möte och förbereda sig inför kvällens middag. Här har ni vedeldad bastu, ångbastu, pool med champagnebädd eller varm utomhuspool. Vill ni lyxa till det lite extra kan vi erbjuda vårt populära spamingel aktivitet eller varför inte en ölsafari innan badet.