Nissastigens Hotell & Konferens

Välkommen att mötas i vår nyrenoverade konferensvåning. Centralt i södra Småland

Hos oss hittar du inget SPA, inte heller någon vidunderlig havsutsikt...

Men vi erbjuder nyrenoverade, härligt ljusa konferenslokaler lämpliga för 2-210 deltagare. Fullt utrustade med allt du behöver. Smålänningar som vi är tror vi att det är de bästa förutsättningarna till en effektiv och givande konferens – för det var mötas och inte bada ni skulle göra?

Konferens

Vi har fyra ljusa möteslokaler med plats för 1-210 gäster – nyrenoverade 2013. Antal platser i en lokal kan enkelt förändras och biografsittningen är den som ger flest platser. De alternativ som annars är vanligast är skolsittning, U-form eller Öar. Det kan ha stor betydelse för en framgångsrik konferens hur ni väljer att placera deltagarna.

Varje konferensrum är försedda med ljudsystem, trådlöst bredband, TV/DVD (måste förbokas), färgkopiator, ljudanläggning, mikrofon med mygga samt  videokonferens tillgängligt för streamade konferenser.

I anslutning finns kaffebar med frukt, nötter & sötsaker samt vattenstation med bubbligt eller stilla Gislavedsvatten.

 

Restaurang & Bar

Restaurang Ströget hittar ni i samma hus som Hotell Nissastigen. Hos oss äter ni dagens lunch på vardagar, fikar gott från vårt coffeehouse på veckans alla dagar och blir ordentligt mätt från vår grillmeny till kvällen. Stubbes popquiz är stadig återkommande och hör till torsdagens nöjen på Ströget.

Läs mer på www.restaurangstroget.se

Granne med Hotell Nissastigen ligger vår nya Bar Meetup med shuffleboard, golf, dart och biljard …and more. Vill ni addera en lättsam och rolig aktivitet till ert besök hjälper vi er gärna med det också.
Läs mer på www.meet-up.se