Lindholmen Conference Centre

Centrala möten på kajen, där framtidens mobilitet skapas!

Centrala möten på kajen, där framtidens mobilitet skapas!

Lindholmen Science Park, med Lindholmen Conference Centre i dess mitt, är ett världsledande centrum för intelligenta fordon och transportsystem, mobilt internet och media. Området är ett av Sveriges mest expansiva och kunskapsintensiva områden och erbjuder en stimulerande och innovativ miljö med nyskapande arkitektur, och närheten till vattnet och bryggor.

Lindholmen Conference Centre är en konferensanläggning i Göteborg för dig som vill mötas i en högteknologisk miljö, vare sig du är 2 eller 600 personer – vi har moderna möteslokalen för dig! Vår närmaste granne och samarbetspartner Radisson BLU Riverside hotel erbjuder dessutom logi för konferens- och affärsresenärer. Med vår egen restaurangverksamhet skapar vi förstklassiga måltider för alla typer av konferenser och evenemang.

Du kan boka våra konferenslokaler för möten och konferenser, lanseringar, mässor, middagar eller events. I vår stora konferenshall har möjlighet att ställa fordon av alla dess slag.

Vår konferensanläggning i Göteborg ligger centralt belägen med endast 6 minuter till Centralstationen och 25 minuter till Landvetter flygplats. Bil- och cykelpooler möjliggör även för lokala transporter. Dessutom lägger kollektivstrafikbåtarna Älvsnabben och Älvsnabbare till vid Lindholmens kaj, så på bara 4 minuter är du på andra sidan sta’n!

Har du dessutom hållbarhet i tanken passar du fint in hos oss – vår närhet till Chalmers gör att vi är i framkant i vårt hållbarhetsarbete och hjälper gärna dig att göra ditt möte mer hållbart! Exempelvis kan vi koldioxidmärka de rätter vi serverar era gäster.

Lindholmen Conference Centre drivs av Chalmers Konferens & Restauranger – ett bolag som har som uppdrag att utveckla och skapa förutsättningar för möten på Chalmers två Campus, Johanneberg och Lindholmen. Vi ingår i koncernen Chalmers Studentkårs Företagsgrupp som ägs och drivs av Chalmers Studentkår.

Verksamheten omfattar idag ett flertal restaurang- och caféenheter samt konferensverksamhet i prisbelönta lokaler och arrangemang för upp till 1000 deltagare. Vi vill att alla, oavsett personliga förutsättningar skall kunna besöka oss. Tillgänglighetsdatabasen håller vi aktuell information om våra entréer och lokaler uppdaterad.

Miljöcertifieringar

Egen miljöcertifiering

Lindholmen Meetings - Gothenburg by the Riverside

Lindholmen Meetings offer superior technology and flexibility, with meetings space up to 600 delegates in our main hall. From small meeting rooms to big exhibition space for spectacular shows and events.