Lillsved

Aktiva möten i storstadsnära skärgårdsinramning

Välkommen till Lillsved – Hälsa och Hållbarhet i centrum!

Välkommen till Lillsved – mötesplatsen för de som med hälsan i centrum vill träna och utmana sig fysiskt, söker äventyr och upplevelser eller längtar till lugn och ro i storstadsnära skärgårdsnatur.

Lillsved ligger på en udde på norra Värmdölandet, endast 50 minuter från Stockholms storstadsmiljö. Alldeles utanför förenas Lindalssundet med Saxarfjärden. Ett omväxlande skärgårdslandskap omger anläggningen med vikar, härliga odlade och betade marker, tysta djupa skogar, massor av hav, klipp- och strandbad.

Tillbringa en dag eller två i vår natursköna miljö vid havet. Vi kan erbjuda konferens, kick-off eller event både för den lilla och den stora gruppen.

Vi har stor kapacitet, mångsidighet och erfarenhet att skapa attraktiva, energifyllda möten med hälsa och välbefinnande i centrum. Här finns möjlighet till aktiviteter som passar de flesta. Låt oss krydda ert schema med en fysisk aktivitet, en föreläsning, en naturupplevelse på vår teambuildingbana eller ett äventyr. Alternativt hjälper vi dig att skräddasy ett innehåll som passar dig och din grupp baserat på, Wellness, Outdoor Concept, träning och kost. Du kan också boka in dig i anläggningens generösa lokaler med ditt eget program.

Miljöcertifieringar

Egen miljöcertifiering