Långholmen Konferens

Unikt hotell i Stockholm med fängslande tema

Naturnära konferenser – mitt i Stockholm

På den gröna ön Långholmen, mitt i Stockholm, blir ditt möte aldrig långrandigt. Långholmen Konferens är något för dig som efterlyser en annorlunda och historiskt intressant konferens. Långholmen har en gång varit fängelse men är numera en inspirerande och avkopplande miljö för din konferens som hjälper dig att släppa tankarna fria.

Miljöcertifieringar

Unik historia

Långholmen hotell och konferens ligger i det som från slutet av 1800-talet och fram till nedläggningen var Sveriges största fängelse med mer än 500 celler. Då fängelset lades ned 1975 öppnades öns stränder för promenader och en ny epok inleddes. De forna cellerna är idag renoverade och har en fängslande och spännande charm med all tänkbar komfort för en trivsam vistelse. Konferenslokalerna är moderna med mycket historia som sitter i väggarna.

Värdshuset

Men allt är inte lokaler och historik, för en lyckad konferens krävs även bra mat och dryck. På vårt Wärdshus, som ligger inrymt i Alstaviks malmgård från 1670-talet, får du avnjuta det bästa ur svensk mattradition, tillagat på lokala råvaror. Till kaffet får du färskt bröd från vårt eget bageri, och självklart är kaffet både KRAV-märkt och Fairtrade. Eftersom vi är Svanenmärkta arbetar vi i största möjliga mån med ekologiska råvaror. Menyerna är skapade efter säsong för att råvarorna ska ha bästa smak, det är dessutom miljövänligt.

Aktiviteter med fängslande tema

Vill ni avsluta konferensen eller kanske göra ett avbrott och ta en bensträckare under dagen hjälper vi gärna till med någon av våra aktiviteter med fängslande tema och randiga kläder.

Guidning, Fångarna på Långholmen, En historisk matresa, Rymningen eller en Fångkamp? Våra aktiviteter fungerar både som teambuildande för de mindre grupperna och som kick-off och festligt arrangemang för större sällskap. Vår festvåning har plats för upp till 90 personer och där kan en god middag avnjutas efter vald aktivitet. Glöm heller inte bort att vi har nära till vattnet; kajakpaddling kanske vore något? Välkomna att boka Långholmen för ett fängslande möte!