Krusenberg Herrgård

K-märkt historisk herrgård 20 min från Arlanda.

Krusenberg Herrgård

Utöver att vara utsett till ett av Europas mest romantiska hotell* är 4-stjärniga Krusenberg Herrgård också en fantastisk mötesplats för konferens och event. Den historiska och idylliska herrgårdsmiljön har ett utmärkt läge –  endast 20 min från Arlanda, 40 min från Stockholm eller 20 min från Uppsala.

Vi erbjuder lokaler för upp till 100 konferensgäster och totalt 75 bäddar. Väl här njuter du av naturen invid Mälarens strand med stora möjligheter till aktivitet och friskvård. Här finns också Spa, sjöbastu, ett fräscht gym och mycket mer. Matupplevelsen är något utöver det vanliga där köket med tillhörande vinkällare skapar förutsättningar för gastronomiska utsvävningar som blir ett minne för dig och dina kollegor. Choklad-, vin- och champagneprovningar är ett populärt inslag bland många av våra besökare och ett hett tips är att låta Mats ta med er på en vandring genom herrgårdens, och en bit av Sveriges, historia.

Vill du ha det där lilla extra till din konferens eller ditt event så skräddarsyr vi en lösning utefter dina behov.

Varmt välkommen!

(* Utsett 2015 av CheckIn Denmark.)

Miljöcertifieringar

Svenska Mötens miljöcertifiering

Vår populäraste aktivitet

Herrgårdens Historiska Guidning

Här på Krusenberg Herrgård har under säteriets månghundraåriga historia mycket intressant ägt rum. Detta är något som vi gärna delar med oss av! En stunds guidning eller rundvandring tillsammans med vår skickliga guide, ger mer innehåll åt besöket eller konferensen. Boka in aktiviteten till lunch, eftermiddagskaffet eller varför inte till fördrinken i en av våra salonger.
Tidsåtgång: 15 minuter upp till 3 timmar.
Pris: 750 kr/15 minuter