Kastellet Stockholm

Unika lokaler mitt i Stockholm

Njut av avskildheten och utsikten mitt i Stockholm

Kastellet Stockholm, som det ser ut idag, stod klart 1848, men har anor från 1660 talet. Varje dag hissas flaggan på Kastellets topp som en symbol för att Sverige är i fred.
Här blir ert evenemang – oavsett om du vill konferera, mingla, kalasa, nätverka – något utöver det vanliga. Med storslagen utsikt mot Södermalm, kryssningsterminalerna och strömmens in- och utlopp ligger även Kastellets borggård. En avskild utomhusyta för grillkvällar, mingel, företagsträffar, mottagningar, eller helt enkelt för pauser.

Julbord på mysiga M/S Segelkronan
Klassiska rätter, vegetariska alternativ, välkomstglögg, kaffe och ett härligt dessertbord från 595 kr.
När ni kliver ombord på M/S Segelkronan möts ni av den välbekanta doften som endast ett välkomponerat julbord kan frambringa. Julstämningen infinner sig oavsett om du är där med släkt, vänner eller kollegor. Julbordet har allt man kan önska sig med inslag av lite nytt och kul och även en del vegetariska alternativ och en stor härlig dessertbuffé.

Lördag -tisdag 595 kr
Onsdag – fredag 695 kr
Inkl moms

Erbjudande! Boka julbordet innan första 30 sept så bjuder vi på trubadur för kvällen. Ingen lokalhyra för sällskap över 50 personer.

 

Segelkronan

M/S Segelkronan ligger förtöjd på Östra Brobänken, ett stenkast från Kastellet. Här serveras lunch, tillagad ombord av våra skickliga kockar, serverad av vår duktiga personal. De sätter stor vikt på matens kvalitet och smak, och nöjer sig inte med att enbart servera lunch, du ska bli väl omhändertagen, äta gott och lämna M/S Segelkronan mätt och belåten. För att äta lunch på Segelkronan behöver ni boka bord senast dagen innan.

Segelkronan är även en väldigt uppskattad festvåning och vi serverar även vårt årliga populära julbord här.
Gör en bokningsförfrågan för att boka din fest eller ta del av vårt julbordserbjudande på Segelkronan.