Johannesbergs Slott

En konferensupplevelse utöver det vanliga

Boka din nästa konferens i vacker slottsmiljö!

Vi på Johannesbergs Slott erbjuder dig och din grupp en unik konferensanläggning i historisk miljö med modern teknik. I detta varsamt renoverade slott i hjärtat av Roslagen har du alla förutsättningar för en lyckad konferens och personliga möten.

I rofylld & högklassig miljö kan vi ta emot såväl större som mindre sällskap. Belägna ca 50 min från Stockholm, endast 20 min från Arlanda & 30 min från Uppsala är vår konferensanläggning lättillgänglig för gäster från hela landet och världen, en självklar plats för er nästa konferens!

Vårt slott ligger i natursköna områden med golfbanan & ängarna som närmsta granne vilket ger bästa förutsättningar för ett harmoniskt & produktivt möte. Vårt starka team gör allt för att din konferens och vistelse på vårt slott ska bli till din belåtenhet. Vår flexibilitet är en av våra styrkor och vi skräddarsyr er konferens efter dina önskemål.

Vår köksmästare och en väl trimmad köksbrigad ser till att gästerna alltid får sina önskemål tillgodosedda. Våra många års erfarenhet och stora intresse för service gör att vi kan säkerställa dig och dina kollegor en härlig vistelse hos oss.

Miljöcertifieringar

Hotellkedjornas egna miljöprogram

Hållbarhet & Miljö

Vi arbetar dagligen för att kontinuerligt minska vår miljöpåverkan. Vi följer den lagstiftning och de myndighetskrav som berör vår verksamhet och håller oss uppdaterade gällande miljörekommendationer och arbetsmiljöfrågor för att hela tiden ligga i framkant. Decentraliserade och klimatsmarta lösningar blir idag en allt viktigare del i samhället. Världen är i stort behov av att hitta nya alternativa sätt för mer klimatsmart energiförsörjning och uppvärmning. Därför har vi nu på Johannesbergs Slott som ett led i den riktningen installerat över 240 solcellspaneler på ett flertal av våra byggnader för att mer och mer gå från fossil till förnybar energi. Ca 80 % av anläggningens energi för värme & kyla kommer från bergvärme. Resterande energi tas från luftvärmepumpar, allt för att skona miljön från fortsatta användning av fossila bränslen.