Hotell och Restaurang Hovs Hallar

Granne med naturreservatet - endast 10 minuter från Båstad

Närmre naturen kommer du inte utan tält

Strax utanför Båstad vid Bjärehalvöns yttersta spets där det dramatiska landskapet sänker sig mot havet ligger Hotell & Restaurang Hovs Hallar.

Här kan ni konferera i en natur skapad av sol, vind och vatten. Hotell & Restaurang Hovs Hallar är beläget mitt i naturreservatet med samma namn och utsikten över Kattegatt och Laholmsbukten är enastående.

Våra lokaler är anpassade för upp till 120 personer och lokalerna är utrustade med gratis wi-fi, whiteboard, blädderblock, projektor. Totalt har vi fem konferenslokaler i olika storlekar. Samtliga ligger i huvudbyggnaden.

Ett möte hos oss kombinerar det effektiva arbetet med underbar natur och med stora möjligheter till aktiviteter som sammanför gruppen och ger ett minne för livet. Hos oss kan du anordna företagets konferens, kick-off eller teambuildning.

 

Miljöcertifieringar

ISO 14001/ISO 20121

Naturvandring på Hovs Hallar

Hovs Hallar erbjuder en unik miljö för spännande aktiviteter. Vare sig ni väljer att spendera tiden inom- eller utomhus så finns här fantastiska möjligheter. Utanför hotellet ligger naturreservat med höga klippor som passar perfekt för utmaningar men är även känt för sina fina vandringsleder och har gott om härliga ytor för teamövningar.
Skåneledens sträckning går precis utanför hotellet och leden är markerad och enkel att följa på egen hand.
Hovs hallar har som en av endast tio platser i Europa fått utmärkelsen Treasure of European Film Culture. Framför allt beror detta på att några av de mest ikoniska scenerna i Ingmar Bergmans ”Det sjunde inseglet” är inspelade här. Vi samarbetar med professionell guide som erbjuder både film- och kulturguidningar på naturreservatet.
Fikakorgen får gärna följa med ut i naturen!

Skånska traditioner med råvaror från trakten

Mycket av det som finns på menyn kommer från lokala producenter på Bjärehalvön – grönsaker, fisk, skaldjur, kött och fågel. Vi är extra stolta över att kunna erbjuda råvaror från vår egen gård, belägen bara 300 meter från restaurangen. Mer närodlat än så blir det knappast.