Hotel Tylösand

Be Inspired

Business as unusual

Det finns vanliga konferenser, möten och event. Och så finns det de som gör skillnad. Som folk pratar om och minns. Som överraskar, inspirerar och släpper loss massor av kreativ energi.

På Hotel Tylösand tror vi på kreativitet och inspiration som främsta drivkrafter för lyckade affärsmöten. Det genomsyrar hela vårt konferenserbjudande, från lokaler till teknik, aktiviteter och avkoppling.

Som eventspecialist hjälper vi dig att skapa ett specialanpassat program. Och det är enkelt att låta de goda idéerna flöda i en unik miljö. Med bara åtta minuters bilresa till flygplatsen är Hotel Tylösand granne med världen.

VI ÄLSKAR MÖTEN
​Stort eller litet företag spelar ingen roll. Med 32 konferenslokaler, 20 000 kvm utställningsyta samt all teknisk utrustning med ljus och ljud skapar vi rätt förutsättningar för alla former av möten, från den lilla arbetsgruppens brainstorm till kongresshallens möjlighet att samla 750 sittande mötesdeltagare.

BÅDE FUN OCH FINE DINING
Mat och dryck är en självklar del av upplevelsen här och våra innovativa köksmästare Henrik Andersson och Andreas Nicklasson frestar med fyra restauranger som bjuder på såväl fun som fine dining med olika smakupplevelser i elitklass; Restaurang Tylöhus och Leif’s Bar & Grill året runt och sommarrestaurangerna Titus Tapas och Bettans Bar. Vi har även ett eget bageri.