Hotel Riverton

Unikt läge vid vattnet i centrala Göteborg

Mötesplatsen vid vattnet

Hotel Riverton är ett familjeägt och drivet designhotell beläget vid vattnet i centrala Göteborg. Vi erbjuder 210 rum & sviter inredda i en modern och elegant design samt 6 stycken fullservice lägenheter för längre vistelser, nyrenoverad konferensavdelning & eventrestaurang samt restaurang & Skybar på 12:e våningen av hotellet.

Möten & Events hos oss är alltid skräddarsydda efter våra kunders behov och önskemål, vilket gör hotellet till ett utmärkt konferenshotell i Göteborg. Oavsett om du behöver ett rum för ett möte, mingel eller utställningsplats, har vi kapaciteten att tillgodose dina behov. Våra 16 mötes – och konferensrum rymmer tillsammans med vår eventrestaurang upp till 400 personer. Vi lägger stor vikt i att ge ett personligt bemötande och i vår bemannade konferensreception ser vi till att dagen flyter på som planerat, behöver ni hjälp med det tekniska finns alltid en av våra tekniker nära till hands.

Vi erbjuder två restauranger som passar både för privata middagar och evenemang. På första våningen hittar du vår nyrenoverade eventrestaurang Restaurant ONE med panoramafönster mot vattnet, här möts du av en inbjudande atmosfär med en tidlös elegans som förgyller stämningen och gemenskapen. På 12:e våningen med fönster från golv till tak hittar du View Skybar & Restaurant. Njut av en prisbelönt drink eller upplev vår á la carte meny till en spektakulär utsikt över hamninloppet. Närheten till havet gör sig även påmind i vår meny där utvalda råvaror från västkusten står i fokus.

Ge dig själv en välförtjänt paus och varva ner i vårt nya Serenity Spa när du bor hos oss i Göteborg. Njut av den inbjudande atmosfären och återhämta dig i vår uppvärmda inomhuspool, aromterapi-, ång- eller torr bastu eller koppla av i din egen takt i vår Spa Lounge. Vi erbjuder också ett helt nytt gym med de senaste cardiomaskinerna från Precor, fria vikter och cardioteknologi från Preva.

I familjär atmosfär finner du utmärkta förutsättningar för avkoppling, koncentration eller bara lite guldkant på tillvaron. Vårt mål är att erbjuda våra gäster det allra bästa i varje detalj. Med våra gäster i fokus, personlig omtanke och en passion för god kvalité levererar vi upplevelser man längtar tillbaka till.

Varmt välkommen till Hotel Riverton!

Miljöcertifieringar

Egen miljöcertifiering