Hotel J

En lättillgänglig oas mitt emellan storstad och skärgård

Allt för en modern skärgårdsupplevelse

Bland ståtliga ekar och tallar på en av Stockholms mest natursköna och havsnära platser hittar du Hotel J. Här finns hotell, restaurang och flera mötesplatser med milsvid utsikt över båtlivet i Stockholms hamninlopp. De har allt som behövs för att ge dig en modern skärgårdsupplevelse. Ta drinken i trädgården och njut av de historiska matsalarna i J:s Tornvilla från 1800-talet, med vackra kakelugnar och punchverandor. Inredningen är avslappnad och bekväm i ljus och luftig skandinavisk stil.

Miljöcertifieringar

Aktiviteter på Hotel J

J är en havsnära och lättillgänglig oas där de hoppas kunna erbjuda allt du kan tänkas vilja göra. De har aktiviteter de själva tycker är perfekta för en dag i den moderna skärgården. Oavsett om du är där för en lugn weekend med din partner, en härlig möhippa med vännerna eller en rolig konferens med kollegorna så vågar de lova att du kommer hitta vad du söker.

Tonvikt på fisk och skaldjur

På Restaurant J som vilar precis vid vattenbrynet och marinan har du en fantastisk utsikt över den vackra fjärden. Här serverar vi mat som ger dig en modern skärgårdskänsla med tonvikt på fisk och skaldjur. En mer havsnära lunch eller middag kan du knappast få endast 10 minuter från centrala Stockholm. Kom med egen båt och lägg till vid bryggan eller ta SL-båten från city och njut av utsikten med båtar på väg till och från de cirka tjugofyratusen öarna i Stockholms vackra skärgård.