Hotel At Six

Möten och events i en femstjärnig miljö i centrala Stockholm

Möten och events på At Six

At Six är ett hotell på Stockholms hetaste plats, Brunkebergstorg 6, med 343 exklusiva rum, en svårslagen event- och mötesarena samt restauranger och barer där du kan njuta av god mat och dryck och tack vare det centrala läget har du bara en kort promenad till Stockholms centralstation och Arlanda Express.
At Six är platsen för dig, oavsett om du är här på konferens, semester eller bara vill fly vardagen för en stund.

En internationell punkt mitt i Stockholm
At Six handlar om njutning för alla sinnen. Välkommen förbi Blanche & Hierta, vår vin- & delibar på en kaffe eller ett glas vin med smårätter samtidigt som du spanar på människorna på torget. Eller slå dig ner i Dining Room och smaka på europeiska och internationella klassiker, alla lagade med kärlek på säsongens lokala råvaror. Under sommaren breder restaurangen ut sig på torget. Vår cocktailbar erbjuder ett generöst utbud av goda drinkar och musikakter, med andra ord en perfekt plats för mingel och events.

Små studios och stora eventytor
At Six har 2 000 rymliga kvadratmeter för alla tillfällen och alla behov. Små och stora studios gör det möjligt att ordna såväl konferenser för stora samlingar som intima möten. Ni väljer, vi fixar.

Vår moderna interiör sätter tonen för kreativa möten med en kombination av modern konst, svenskt hantverk och Brit cool, tack vare den prisvinnande Universal Design Studio. Våra eventlokaler har plats för upp till 850 gäster. När konferensprogrammet är slut för dagen finns det många sätt att underhålla dina gäster. Idéer flödar tillsammans med dryckerna på vår vin- och delibar, med sin inspirerande utsikt över Brunkebergstorgs kvadrat. Få igång partystämningen på Cocktails At Six till ett av våra liveband som ofta spelar här.
För middagsklienter eller för att bara hänga med kollegorna, prova At Six restaurant med sina klassiska europeiska rätter i en myllrande brasserie-atmosfär.

Stockholm under Stjärnorna
SUS – Stockholm Under Stjärnorna – är en vibrerande takterrass på toppen av Hotel At Six. En modern takpark där fokus ligger på aktiviteter med fokus på detaljerna.

Vare sig det är DJ’s som spelar, biofilmer eller drinkarna som serveras, är allt noggrant utvalt för att tillsammans skapa någonting extraordinärt och underhållande. Under sommaren ringlar sig kön lång genom Brunkebergstorg, men du som gäst på At Six behöver endast visa upp din rumsnyckel och du går rätt in.

EVENTS på Stockholm under Stjärnorna

Terrassen har även flera uppvärmda ytor som är perfekta för företagsevent, konferenser, vinprovningar, curling (ja, vi har gjort det) och allt annat du kan tänka på – året om.

Design möter konst
På At Six möts samtidskonst, modern design och svenskt hantverk. De prisbelönta brittiska inredningsarkitekterna Universal Design Studio står för den moderna och tidlösa inredningen och konsten är utvald av konstkuratorn Sune Nordgren.

Unika Hotellrum
At Six rymmer 343 hotellrum, med standardrum från 26 kvadratmeter. Njut av en hisnande vy över Stockholm från våra tre panoramavåningar med fönsterutsikt från golv till tak, eller unna dig ett lyxigt boende i en av våra 40 små eller stora sviter. Presidentsviten har egen takterrass med utsikt mot Kungliga slottet. Alla rum är elegant och exklusivt inredda med en twist.

Miljöcertifieringar

Hotellkedjornas egna miljöprogram

Hotel At Six