Högbo Brukshotell

Platsen för frihetstörst, målmedvetna möten & jordnära matupplevelser!

Möjligheternas mötesmiljö, för små och stora möten!

Högbo Brukshotell är sprängfullt med möjligheter för att skapa er bästa konferens. Cykla. Powerpointa. Skida. Teambuilda. Spamysa. Femkampa. Äta utsökt. Paddla. Ostprova. Relaxa. Sova gott. Det här är en bråkdel av vad en konferens på Högbo Brukshotell kan fyllas med. Hotellet är en modern konferensanläggning i mycket naturskön bruksmiljö utanför Gävle. Bara två timmar norr om Stockholm och 75 min från Uppsala.

Deras största konferenslokal tar emot upp till 200 gäster men här finns även mindre mysiga konferensrum för mindre grupper och även möjligheter till speciella festliga arrangemang.

Högbo Brukshotell hyllar det som är nära, råvaror som plockas, skördas och produceras här och nästgårds. De kallar det Made in Högbo. Flera av de råvaror som tillagas i köket har inte färdats längre än 500 meter – en verklig ynnest för dem och deras gäster!

Vill ni bryta av er konferens med ett annorlunda middag- eller luncharrangemang kan vi tipsa om deras nya växthus som står klart som lokal sommaren 2020.

Som ni förstår är hotell utmärkt för en kickoff, produktlansering, stora events och firmafester – you name it!

Välkommen att göra en bokningsförfrågan så berättar vi gärna mer!

 

Miljöcertifieringar