Hestraviken Hotell & Restaurang

Smålands gemytligaste konferenshotell

Unik inramning i naturskön miljö vid Isaberg i Småland

Ge ert möte en unik inramning, vid Algustorpasjön i Småland med utsikt över Isaberg och Nissan rinnande precis bredvid.
Här väntar inspirerande och gemytliga upplevelser året runt med vacker natur direkt utanför dörren. Hestraviken vid Isaberg i Småland är en perfekt plats för möten, kick-offer, konferenser och utbildningar. Vi tar hand om er i en kreativ exklusiv miljö, med härligt god mat, vänlig personal som ger er professionell service med värme och omtanke.

Naturskönt läge och vackra hus från 1900-talets början
Mitt i den täta Smålandsskogen med en underbar utsikt över Algustorpasjön och Isaberg ligger Hestraviken som en idyll, med Nissan rinnande genom tomten, sin vackra trädgård, små röda timmerhus och de ståtliga trävillorna från början av 1900-talet.

En av Smålands bästa restauranger
Köket är hjärtat på Hestraviken och lagar mat med en hög ambition. Fräscha säsongsanpassade råvaror som gärna är från trakten och naturens eget skafferi. Matlagningen har rötterna i den Svenska traditionen och hämtar inspiration från medelhavskosten. Desserterna är ett signum som får lite extra kärlek. Restaurangen har premierats av restaurangguiden “White Guide” som en av Smålands bästa och frukosten är certifierad och godkänd av KRAV.

Unika hotellrum och Svanen märkta
Hotellrummen och sviterna har vacker utsikt och ligger i olika timmervillor, i Herrgårdsvillan samt i fristående stugor runt om i trädgården. Alla har egen terrass eller balkong och är fint inredda. Vid några hotellrum flyter Nissan så nära att man kan sitta och fiska på balkongen. I de lyxiga sviterna finns bl.a. också öppen spis och massagebad. Hotellet är miljöcertifierat av Svanen och uppfyller deras hårda miljö- och klimatkrav.

Kvalitetssäkrad mötesmijö och naturnära aktiviteter
Mötesrummen är moderna och funktionellt utrustade med bekväma möbler, komfortkyla, trådlöst bredband m.m. Det finns 11 mötesrum med plats från 2-65 personer. Flera olika aktiviteter anpassade efter årstiden erbjuds. Hestraviken är utvald och kvalitets bedömd av Svenska Möten.

Familjeägt i generationer
Hestraviken har i tre generationer drivits och utvecklats av familjen Hellström till ett gemytligt hotell med hög kvalitet för både möten och privata weekendbesök.

Familjen Hellström hälsar välkommen!

Miljöcertifieringar