Hesselby Slott & Orangeri

Konferens på Stockholms musikslott

Ett slott det svänger om

Hesselby Slott är Sveriges musikslott ­– en plats full av liv, rörelse och musik. Du kan boka slottet för konferens, kick-off, bröllop eller andra festligheter. Hesselby Slott är också en samlingspunkt för musiker, artister och alla som gillar musik. Vi som driver slottet är passionerade musikälskare och artisten Tomas Ledin är en av delägarna. Vi kände att Sverige behöver ett musikslott.

Hesselby Slott ligger beläget strax utanför Stockholm och är en inspirerande plats att mötas på. Slottskonferens i en avslappnad miljö som passar lika bra för styrelsemötet som kickoffen. Lägg er konferens nära Bromma flygplats och fyll dagen med aktiviteter och givande möten.

Välj på att konferera på slottet, i Spelmannen eller i Orangeriet. Eller varför inte mötas i en mer okonventionell mötesmiljö som Biblioteket, Gula Salongen, Frans Berwald och Sensuella Isabellas Bar? Vid vackert väder är Slottsterassen eller Barockträdgåden underbara platser att samlas på för en inspirerande mötesdag!

Miljöcertifieringar

Dreja i slottets källarvalv

Varmt välkommen till Hesselby Krukmakeri och det dukade bordet.

Ta med kollegorna till Hesselby Slotts vackra källarvalv och prova på det rogivande och inspirerande hantverket drejning. Med professionell handledning av Elise Arwin, som driver Hesselby Krukmakeri, släpper ni loss kreativiteten och umgås under lättsamma former. På krukmakeriet hittar du egen tillverkade produkter och väl utvalda produkter från andra leverantörer med hållbarhet, naturmaterial och närproducerat som ledstjärnor och ett fokus på det dukade bordet.

Music Lounge

Välkommen till vårt sköna vardagsrum Music Lounge i Orangeriet! Efter en intensiv konferensdag kan ni både släppa loss och koppla av här. I Music Loungen finns två separata musikstudios där ni kan tävla mot varandra, riva av en refräng på något instrument eller bara hänga i den speciella miljön och lyssna på musik.