Helsingborg Arena

En plats för magiska upplevelser!

Din nästa konferens på Helsingborg Arena

På Helsingborg Arena blir alla konferenser, mingel och events en upplevelse i en kreativ och modern miljö. Med eller utan mat och dryck i toppklass av krögaren Per Dahlberg, kan du komponera din konferens som du vill. Här serveras konferens-, lunch- och middagsgäster vällagad mat av högklassiga råvaror som anpassas efter säsong. I Helsingborg Arena finns större konferensrum, pressrum, terrasser och loungemiljö med olika faciliteter. Vår stora styrka ligger i hur vi kan anpassa lokalerna efter dina behov.

Helsingborg Arena invigdes hösten 2012 och är sedan dess en självklar plats för magiska konserter, nervpirrande sportupplevelser, konferenser, mässor och andra evenemang. Den största arenahallen rymmer runt 5 000 åskådare och har en fri takhöjd på cirka 15 meter. Hallen är flexibel och kan byggas om för många olika slags arrangemang. Byggnaden rymmer ytterligare två hallar som kan anpassas efter behov.

Till skillnad från många andra stadsarenor har Helsingborg Arena ett unikt läge nära city. Det innebär gångavstånd till stadskärnan med sina hotell och restauranger, färjor och kollektivtrafik. Helsingborg Arena ingår i det kommunala bolaget Helsingborg Arena & Scen AB som är ett av Sveriges större kultur- och evenemangsbolag.

Restaurang Dahlberg

Restaurang Dahlberg drivs av toppkrögaren Per Dahlberg och har cirka 180 platser. Vid konferens kan vi bygga upp serveringsmiljöer i foajéer och inne i arenans hallar, från enkla luncher till mingel och till fullfjädrade banketter med runda bord och vita dukar. Allt är möjligt.