Hedenlunda Slott

Konferens, Event & Spa i sagolik slottsmiljö i hjärtat av Sörmland

Moderna konferenslokaler i unik slottsmiljö vid Hedenlundasjön

Välkommen till Hedenlunda Slott!
Vi har mångårig erfarenhet av hur lyckade konferenser skall genomföras. Om du en gång varit på konferens hos oss vet du att man gärna kommer tillbaka. Väl genomförd planering innan er ankomst gör det lättare att tillgodose just ert önskemål, från möblering och utrustning i lokalen till middagen på kvällen. En konferens hos oss innebär inte enbart hårt arbete, ibland är det ett miljöombyte som krävs för att uppbringa de stora idéerna.

Vi har moderna konferenslokaler i olika storlekar som passar allt från den lilla gruppen till den stora konferensen. Från ”Maria Von Rosen”, ett sammanträdesrum för 10-12 personer i, till det unika Orangeriet som tar upp till 450 personer. Självklart skräddarsyr vi konferensen efter era önskemål. Allt för att ert möte ska bli så lyckat som möjligt.

Dagkonferens
Boka konferens, möte eller utbildning över dagen för större eller mindre grupper och avsluta gärna dagen med en middag innan hemresa.

Konferens med övernattning
Mat utöver det vanliga, goda viner, vackra hotellrum och omtänksam personal i en underbar miljö ger goda förutsättningar för lyckade konferenser. På Hedenlunda Slott finns 62 rum, sammanlagt 88 bäddar, varav 11 charmiga dubbelrum finns på själva Slottet.

Som övernattande konferensgäst har ni fri tillgång till Slottsbadets inomhus spa.

Miljöcertifieringar