Häringe Slott

Bara 25 minuter från Stockholm, vackert och idyllisk beläget

Möte nära natur och skärgård

Vad kan vara bättre än att konferera på ett slott? Storstaden känns långt bort när du vandrar över de vidsträckta ägorna, granne med havet och ett stort naturreservat. När du besöker Häringe kommer du äta middag i en av våra salonger, dricka kaffe i någon av slottets många salar och spendera natten i en av våra slottsflyglar. Dagarna är fulla med långa promenader, bastu vid havet, bowling i Sveriges äldsta bowlingbana och inspirerande sammanträden i fruktträdgården.
Häringe Slott har lokaler för 2 till 150 personer. Kring Slottet finns många salar och rum som passar alla typer av ändamål. Flera av konferensrummen har egen utgång till äppellunden och Axel Wenner-Grens magnifika statyer över hans livsverk.
Avsluta konferensdagen med en skärgårdsbastu, tennismatch, matlagningskurs, vinprovning, spökvandring eller en bowlingserie på den klassiska kägelbanan från 1930-talet.

Miljöcertifieringar

Mat och dryck i samspel

Avrunda konferensdagen med en matlagningsaktivitet som passar hela gruppen.
Stämningen är alltid på topp när vår köksmästare kommer och tänder upp brasan, fyller glasen och delar med sig av sin outtömliga kunskapskälla om mat, dryck, vett & etikett!

Spökvandring på Häringe

Baronen på Häringe tar er med genom slottets skrymslen och vrår. Här får ni chansen att uppleva slottets kusligaste historier. Ta reda på vad som döljs bakom väggpanelerna och vandra genom den underjordiska gången till den gamla Sjöflygeln – här hörs tassandet av små barnfötter under de mörkaste nätter.