Happy Tammsvik

Mötesplatsen som tar humorn på allvar!

Mötesplatsen som tar humorn och ditt möte på allvar!

Ingen vanlig herrgård
Det sprakar av färg, sjuder av liv, ångar av kreativitet. Det doftar, smakar och känns. Happy Tammsvik är alla känslorna på en och samma gång. Vi drivs av humor, mötesglädje och kreativitet. Vi tar humorn, och ditt möte, på allvar.

Happy Tammsvik ligger vid Mälarens strand, 40 minuter från Stockholm C och Arlanda. Här finner du många annorlunda konferenslokaler, 121 hotellrum i naturskönt läge och ett stort utbud av fria aktiviteter. Måltiderna serveras i någon av herrgårdens spektakulära matsalar eller på grillterrassen när så önskas.

Annorlunda mötesrum
Här finns rum för humor och tid för allvar. För möten i uppsluppenhet och avskildhet. Möten med högt i tak eller med bara himlen som tak. På Happy Tammsvik finns bland annat ett rum med 26 000 röda bollar, ett rum utan fram och bak, ett energirum samt sköna rum för fåtöljkonferens i avslappnad, grönskande miljö. Villa Mälargården ligger 600 meter från Happy Tammsvik. Här erbjuds möten i exklusiv avskildhet i egen villa. Tempererad utomhuspool året om, gym, bastu, relax och ett stort öppet lantkök gör denna pärla till något alldeles extra.

Små och stora utmaningar
På Happy Tammsvik finns en fullt utrustad militär hinderbana för utmanande möten med kollegorna. Vid bryggan flyter två Sjöbastur vid namn M/S Flotta Lotta och M/S Sebastuan. På anläggningen finns också utegym, beachvolley, kanoter, cyklar, sparkstöttingar, inomhuspool, pingis, brännboll, fotboll, rockringar, boule och kubb.

Miljöcertifieringar

Frisk luft och fria aktiviteter

I Fitnessparken kan du utmana kollegorna i den tuffa militära hinderbana, träna i utegym, åka skridskor, spela pingis, brännboll och fotboll. Slå världsrekord i de Brolympiska Spelen, köra 5-kamp, jogga, bada bollhav, bastu och jacuzzi eller dyka djupt ner i den turkosblå inomhuspoolen.

Rum för humor och tid för allvar

Den som säger att miljö inte påverkar har aldrig sett en solnedgång. Det är därför vi ser till att våra mötesrum inspirerar. Och att de alla är olika, liksom vi människor.

Här finns konceptuella mötesmiljöer i form av Lugnet, Kaos, Paradiset, Friheten, Glädjen, Ljuset och Normen. Det sistnämnda är precis som alla andra mötesrum, alla de andra är något helt annat. Tillsammans ger de kontrastrika mötesrummen möjligheten för alla sorters mötessällskap att hitta ’The perfect meeting match’, det mötesrum där just de blir mest framgångsrika.

Möte med exklusiv ensamrätt

Villa Mälargården ligger 600 meter från Happy Tammsvik och erbjuder möten och boende i exklusiv avskildhet för upp till 30 personer.

Egen kock och värdinna, tempererad utomhuspool året runt, bastu, gym, biljardrum och salong. Här finns 16 hotellrum, tre mötesrum och 30 sköna bäddar. Måltiderna serveras i det stora lantköket runt det timrade köksbordet och önskar man tillreda middagen tillsammans med kollegorna så erbjuds aktiviteten “Matlagning med kock”.