Freys Hotel

Familjeägd pärla mitt i Stockholm city

Personliga möten i fokus

Freys Hotel är ett familjeägt hotell beläget mitt i Stockholm city. Man når Centralstationen på några minuters promenad och Arlanda Express stannar bekvämt på andra sidan gatan. Här erbjuds konferenser i individuellt designade mötesrum för upp till 50 personer och 127 hotellrum med unika detaljer för att skapa en varm och ombonad miljö. Hemkänslan infinner sig snabbt.

Hela konferensvåningen på 220 kvm kan bokas för upp till 150 personer när man önskar exklusiv avskildhet för mötet, arrangemanget eller eventet. Våningen består av flexibla och ljusa mötesrum, en ombonad lounge för mingel och fikapauser samt flertalet grupprum.

Den vällagade maten med belgiska influenser serveras av Belgobaren och här kan man även njuta av inte mindre än 300 olika sorters belgisk öl. Sommartid är den populära uteserveringen välbesökt av såväl hotellets gäster som av Stockholmarna.

Sommartid bjuder den lugna innergården in till skön avkoppling och den kan även bokas för mingel och andra event.

Med det centrala läget mitt i Stockholm city har man shopping, restauranger och ett brett utbud av stadens nöjen precis runt hörnet. Ett perfekt utgångsläge för ett lyckat event, möte eller konferens i huvudstaden.

Miljöcertifieringar

Möten & Events

I hjärtat av Stockholm nära Centralstationen och Arlanda Express erbjuds flexibla konferensmöjligheter i nio individuellt designade mötesrum. Ett perfekt läge för en konferens, möte eller event i huvudstaden.

Belgobaren Stockholm

Restaurangen serverar en härlig frukostbuffé, vällagad lunch och erbjuder en utsökt kvällsmeny.