Freys Hotel Lilla Rådmannen

Personliga möten i fokus

Personliga möten mitt i Stockholm city

Freys Hotel Lilla Rådmannen är ett familjeägt hotell i boutiquestil centralt beläget mitt i Vasastan i Stockholm city. Här erbjuds flexibla konferensmöjligheter i nio moderna mötesrum och här arbetar man ostört oavsett om man är två eller 40 personer. Hotellet har 62 personligt designade hotellrum med unika detaljer och varma färger för att skapa en ombonad atmosfär. Det är lätt att känna sig hemma här.

Hotellets restaurang, Belgobaren Bakfickan serverar mat med belgiska influenser och har även ett generöst utbud av belgisk öl. Naturligtvis serveras även ett bra utbud av övriga drycker varav fler alkoholfria alternativ.

För samtliga konferensgäster ingår även tillgång till lokalen Stillhet där man kan slå sig ner i en rogivande miljö i sköna fåtöljer och ladda energi med hjälp av ljusterapilampor. Mycket uppskattat under den mörkare årstiden. På sommaren kan man njuta av sol och skön avkoppling på den härliga takterrassen och utanför hotellet finns då även en mindre uteservering. Här finns även möjlighet att boka mingel eller möte i friska luften för upp till 25 personer.

Från hotellet går man enkelt till Odenplan på 8 minuter och till Centralstationen och Cityterminalen på 15 minuter. Tunnelbana finns 5 minuter bort. Drottninggatan ligger precis runt hörnet med närhet till shopping, restauranger och nöjen.

Miljöcertifieringar

Takterrass

På sommaren kan man njuta av sol och skön avkoppling på den härliga takterrassen. Här finns möjlighet att boka mingel eller möte i friska luften för upp till 25 personer.

Stillhet

För samtliga konferensgäster ingår även tillgång till lokalen Stillhet där man kan slå sig ner i en rogivande miljö i sköna fåtöljer och ladda energi med hjälp av ljusterapilampor.

Möten & Events

Mitt i Stockholm city erbjuds flexibla konferensmöjligheter i nio moderna mötesrum med fokus på det personliga mötet.