First Hotel Lindö Park

Granne med naturen

Organisera dina evenemang i en vacker och rogivande miljö

First Hotel Lindö Park är beläget vid Golfstar Lindö, – en av Nordens största golfanläggningar, i Vallentuna. Här på First Hotel Lindö Park bor du granne med naturen. Alla 66 rum har rymliga balkonger eller uteplatser med utsikt över golfbanorna, som under vintersäsongen förvandlas till stillsamma snölandskap. Anläggningen ligger endast 25 min med bil från Arlanda flygplats och Stockholms stad.

Här på First Hotel Lindö Park inramas ditt möte i en vacker och stillsam miljö med utsikt över golfbananorna och mycket personlig service. Mötet kan kryddas med många aktiviteter och naturligt är golf, tennis och fina promenadstråk för walk-and-talkmöten men finns många fler alternativ i aktivitetslistan att välja på. Populärt är att utnyttja den nyrenoverad relaxavdelningen efter dagens möte. Totalt finns det sex konferensrum, av vilka fem är belägna i huvudbyggnaden.

Alla konferensrummen är utrustade med WIFI och stora vägghängda TV/LCD-skärmar. Projektorer finns tillgängligt på begäran. Under mötets gång finns det alltid tillgång till vatten, frukt och godis i lokalen samt te och kaffe.

Under sommarmånader finns även möjlighet till ett eventtält som passar perfekt till det större sällskapet och mötet/mässan/festen/middagen.