FågelbroHus

Avkopplande Skärgårdsatmosfär 40min från Stockholm C.

VÄLKOMMEN TILL VÄRMDÖLANDET!

Med lokaler för upp till 90 konferensgäster, 103 bäddar och väl tilltagna sällskapsytor under ett och samma tak är FågelbroHus den perfekta mötesplatsen. Resan hit tar ca 40 min från Stockholm City.

Väl här möts du av en miljö som närmast kan beskrivas som en country club med modern touch. Lantlig innerskärgård kombineras med ombonad hotellmiljö i rött med vita knutar. En globetrotter-familjs passion för resor, djur och natur återspeglas genom hotellets olika salonger och här finns alla möjligheter till inspirerande konferenser och evenemang eller välbehövlig avkoppling. Vårt välrenommerade kök med tillhörande vinkällare bjuder dig och dina kollegor på härliga smaker som höjer totalupplevelsen.

Självklart erbjuder vi också en rad aktiviteter och stora möjligheter till friskvård och avkoppling. Ett pass i det nyrenoverade gymmet kan med fördel följas upp med ett dopp i vår utomhuspool. Golfbanan håller absolut toppklass och vi erbjuder lektioner med golfproffs om så önskas.

Oavsett varför du besöker oss står vi självklart redo att skräddarsy din vistelse hos oss.

Varmt välkommen!

Miljöcertifieringar

Svenska Mötens miljöcertifiering

Nyrenoverad Spa- & relaxavdelning med varm utomhuspool

Under er vistelse har ni fri tillgång till vår nyrenoverade relaxavdelning med bland annat flera olika bastur, utomhusbar & uppvärmd utomhuspool.