Essinge Konferenscenter

En egen oas i centrala Stockholm

Centralt och vackert naturnära läge med lokaler för 2 - 450 personer

Essinge Konferenscenter är en komplett dagkonferensanläggning på Stora Essingen, 15 minuter från centrala Stockholm, perfekt för allt från små möten till stora konferenser och kongresser. Under ett och samma tak finns hörsal för 450 personer, åtta olika konferensrum och flera utställningsytor. Sedan 1986 har vi bedrivit konferensverksamhet och vår personal är proffs på att skapa smarta möten.
Vår restaurang serverar hemlagade klassiska svenska rätter och vi dukar gärna upp till affärslunch eller företagsfest i någon av våra fyra matsalar. Utanför glittrar Essingefjärden och på våra terrasser kan ni njuta av välkomstdrinken och kaffet efter maten.
God planering är nyckeln till att du ska lyckas med ditt möte, konferensen eller festen. Sedan starten 1984 har vår förmåga att se helheten och hitta de rätta detaljerna gjort att tusentals företag genomfört lyckade möten och konferenser hos oss på Stora Essingen.
Vi hjälper dig skapa en genomtänkt agenda, hittar intressanta föredragshållare, väljer lokal efter dina behov och komponerar menyn som gör dagen eller kvällen ännu mera minnesvärd.