Elite Stora Hotellet Jönköping

Centralt läge vid Vätterns södra strand ligger Elite Stora Hotellet

En av Jönköpings vackraste byggnader med ett centralt läge nära Vättern.

I en av Jönköpings vackraste byggnader med ett centralt och utsökt läge vid Vätterns södra strand ligger Elite Stora Hotellet. Jönköpings gågata passerar hotellets ena gavel vilket gör att du har nära till både shopping och nöjesliv. Elite Stora Hotellet byggdes under mitten av 1800-talet och är omsorgsfullt renoverat. Mycket i hotellet är bevarat i ursprungligt skick, bl.a. Spegelsalen som är en av Skandinaviens vackraste festsalar. För oss är det viktigt att du trivs och känner dig personligt omhändertagen.

De 167 hotellrummen på Elite Stora Hotellet är trivsamt och bekvämt inredda för att du som gäst ska kunna vila och få den arbetsro du behöver. Gör gärna ett besök i vår gastropub The Bishops Arms.

Konferens
Ett mindre möte, en större konferens, företagsevent eller storslagen fest, Elite Stora Hotellet är en fantastisk mötesplats med vackra lokaler och förstklassig service. Hotellet, som är granne med Vättern, erbjuder en konferenslobby, 12 flexibla lokaler och unika Spegelsalen. Här finns de bästa förutsättningarna för lyckade möten och event.

Speciella minnen skapas i magnifika Spegelsalen som är vår vackraste och enligt många även Skandinaviens vackraste festsal. Här finns kristallkronor, dekorationer på väggar och tak, stora fönster och vackra trägolv. Tillsammans med dig skräddarsyr vi bröllopsfesten, födelsedagen eller den stora banketten.

Våra lokaler är luftkonditionerade och modernt utrustade med flexibla whiteboard, projektordukar, LCD-projektor (ingår i huvudlokal) och blädderblock på skenor, OH-projektor, TV/video, Wifi, block och pennor samt vatten. Vi tillhandahåller också CD-spelare, talarstol, högtalartelefon (avgift), högtalaranläggning (avgift). Har Ni andra önskemål ordnar vi givetvis detta.

Miljöcertifieringar