Elite Stadshotellet Karlstad

Klassiskt hotell centralt beläget vid Klarälvens strand

Klassiskt hotell med fina konferensmöjligheter i centrala Karlstad

Centralt i Karlstad vid Klarälvens strand ligger Elite Stadshotellet som erbjuder en härlig hotellvistelse för affärsresenärer, konferensgäster och alla som vill uppleva Karlstad. Här bor du bara några steg från shopping och nöjen och om du åker tåg ligger hotellet sju minuter från Karlstad centralstation.

Känn dig som hemma i hotellets moderna och inbjudande rum. Här finns sköna sängar i rymliga rum med plats för både avkoppling och arbete. Hotellet har ett gym med träningsmaskiner och fria vikter samt en gemensam bastu. I anslutning till hotellet ligger gastropuben The Bishops Arms som är en populär mötesplats för Karlstadsbor, hotellets gäster och besökare.

Elite Stadshotellet är ett fullservicehotell och erbjuder komplett service för konferenser, mingel och event. Vi har åtta moderna konferenslokaler och i våra två största lokaler, Stora Salen och Franska Salen har vi kapacitet för upp till 250 personer/lokal.

Vi vågar påstå att Elite Stadshotellet i Karlstad är ett av Sveriges vackraste hotell och när det stod klart år 1870 gav det ett imponerande intryck som man fortfarande ser spår av. Byggnaden har renoverats i omgångar och varsamt restaurerats för att behålla dess orginaldetaljer, allt för att ge Elite Stadshotellet sin genuina karaktär och känsla. Hotellet är även miljöcertifierat med den globala miljömärkningen Green Key.

Miljöcertifieringar

Unika konferenslokaler i anrik miljö

Vi erbjuder dig fem fullt utrustade konferenslokaler och ytterligare tre lokaler som är utmärkta både som konferens – och som festlokal. Genomgående för Elite Stadshotellets lokaler är den höga takhöjden och stora fönster som ger härlig rymd och ljus i varje rum.
Stora Salen, Empiren och Röda Salongen tillhör vår Festvåning och passar perfekt till allt från en träffpunkt för det lilla företaget till ett stort företagsevent eller mässa.