Elite Park Avenue Hotel Göteborg

Välkänt hotell på Avenyn i hjärtat av Göteborg

Flexibla lokaler för upp till 700 personer gör Elite Park Avenue Hotel till den ultimata mötesplatsen i Göteborg. Läget på Avenyn är perfekt och vi har lång erfarenhet av internationella och nationella kongresser, föreningsmöten, mässor och event. Här finns en inspirerande mötesmiljö, konferenslobby och ett team av professionella rådgivare som bidrar till en personlig och minnesvärd upplevelse.

Dina önskemål är vår drivkraft. Elite Park Avenue Hotel har en fantastisk konferensanläggning med oändliga möjligheter. Berätta vad du vill uppnå så hjälper vi dig steg för steg fram till ett lyckat arrangemang. Här finns lokaler för stora och små möten samt ytor för kongresser, mingel och utställningar.

Inspirationen sitter bokstavligen i väggarna. Evert Taube har dekorerat en hel sal, konstnären Ragnar Sandberg en annan. Båda salar är utmärkta för t.ex. en jubileumsmiddag. Letar du efter ett kreativt showroom rekommenderar vi festvåningen med glasväggar. Här är ljuset fantastiskt och vi kan t.om. lyfta in skrymmande produkter så som bilar. I Bankettsalen finns en scen att inspirera och underhålla från i samband med föreläsningar, bröllop bankettmiddagar och mycket mer. Med 24 lokaler kan vi erbjuda en perfekt inramning till ditt arrangemang.

Den efterlängtade fikapausen blir en succé med vår härliga konferensfika. Se fram emot lunch, middag eller buffé med en välkomponerad meny från restaurang atPark. I anslutning till restaurangen finns även ett chambre separée som är en utmärkt mötesplats för det lilla sällskapet som vill mötas över lunch eller middag.

Miljöcertifieringar