Elite Hotel Marina Plaza

Välkommen att konferera mitt i centrala Helsingborg

Konferera på kajkanten till Öresund och med centralstationen vid sidan

Elite Hotel Marina Plaza har sedan det öppnade 1991 varit ett populärt konferenshotell. Hotellet har ett optimalt läge intill centralstationen Knutpunkten där tåg, bussar och båtar avgår. Hotellet erbjuder två fina restaurangalternativ i form av den internationella à la carte restaurangen Marina Bar & Bistro samt den brittiska puben The Bishops Arms som på sommaren öppnar upp den stora uteserveringen intill kajkanten. Hotellets gäster har dessutom tillgång till relaxavdelning innehållande gym och bastu.

På Elite Hotel Marina Plaza finns en stor och flexibel konferensavdelning som kan ta emot grupper upp till 250 personer. Flertalet av konferenslokalerna befinner sig på hotellets översta våning, här finns även konferenscaféet Bryggan. Många av konferenslokalerna och även hotellrummen har en vacker utsikt ut mot vattnet. I hotellets atriumgård finns en loungeavdelning samt restaurang och frukostmatsal. Detta utrymme kan med fördel användas till större fester och banketter.

Intelligent ljus för hälsa, välbefinnande och produktivitet
Vi har tagit ett helt nytt grepp om gästupplevelsen genom att erbjuda det allra senaste inom modern ljusforskning. I våra fyra största konferensrum har vi ersatt den traditionella belysningen, istället skapas ett ljus som efterliknar solens variationer.

Forskning visar att det skapas påtagliga förbättringar i människors hälsa, välbefinnande och produktivitet genom naturanpassad belysning. Ett ljus anpassat efter sysselsättning och tid på dagen förbättrar prestationsförmågan och välbefinnandet. Ljusförändringen sker automatiskt över dagen, men kan också styras via en styrpanel på väggen.

Miljöcertifieringar