Elite Hotel Knaust

Konferera i unika miljöer på anrika Elite Hotel Knaust mitt i Sundsvall

Konferera centralt på anrika Elite Hotel Knaust

Marmortrappan kanske är det som kännetecknar Elite Hotel Knaust mest för lokalinvånarna, men här finns mycket mer att upptäcka. Hotellet invigdes redan 1891 och har sedan dess bevarats och utvecklats till en storslagen, anrik och professionell anläggning som har alla förutsättningar att stå värd för riktigt moderna och effektiva möten.

Övernattning?
141 toppmoderna hotellrum väntar konferensgruppen på Elite Hotel Knaust. Här har inredarna låtit hotellets rötter möta stiliserad design för att skapa en underbar och stilren atmosfär för övernattande gäster.

Mötet i Sundsvall
Hotellets 12 möteslokaler går även de i samtida design och man kan erbjuda all mötesteknik som krävs för de mest avancerade sammanslutningarna. Upp till 130 personer kan mötas i traditionella konferensrum – eller varför inte prova Smeden, det lilla kreativa inspirationsrummet för 6 personer?

Miljön & maten går ett i ett
Lunchrestaurang, lobbybar, Spegelsalen och gastropuben The Bishop’s Arms. Matutbudet på Elite Hotel Knaust är allt annat än dåligt. Hotellets 1800-talsrötter går genom allihop och sätter en strålande och storslagen miljö till måltiderna under konferensen.

Konferensaktiviteter på Elite Hotel Knaust
Träna och slappna av under konferensen i Elite Hotel Knausts gym och relax. Prova drycker eller delikatesser med kunniga guider. Ta med mötesgruppen ut i Sundsvall och upptäck allt vad staden har att erbjuda. Eller prata med Konturs bokare för fler spännande aktivitetsförslag.

Mitt i Sundsvall
Elite Hotel Knaust ligger attraktivt på centralt läge i Sundsvall. Härifrån har mötesgruppen gångavstånd till det mesta.

Miljöcertifieringar