Elite Grand Hotel Norrköping

Konferera i centrala Norrköping alldeles intill Motala Ström

Elite Grand Hotel Norrköping

Centralt beläget vid Motala ström, i en pampig byggnad från 1906, ligger detta anrika hotell. Här finns vacker festsal, fantastiskt läge vid vattnet och en gastropub med stor uteservering.

Håll din konferens, möte eller fest i våra magnifika lokaler. Vi erbjuder allt från bekväma grupprum till stor vacker festsal från tidigt 1900-tal. Vår festsal Bankiren som hänför med sitt glastak och stora ljuskronor passar perfekt till både bröllop, fest och konferens. I våra möteslokaler finns all nödvändig utrustning för att du och ditt sällskap ska kunna konferera på bästa sätt.

Vi erbjuder tolv konferenslokaler i varierande storlek med kapacitet för upp till 200 personer. Våra möteslokaler är utrustade med modern konferensteknik och du guidas tryggt av våra konferensvärdinnor från start till mål.

Varmt välkommen att boka din lokal hos oss på Elite Grand Hotel!

Miljöcertifieringar

After Work - Koppla av efter konferensen

Som ett avslut på konferensen är ni varmt välkomna på After Work i vår pub, här kan man hitta något att både äta och dricka i en mer avslappnad miljö. Chansen är stor att du kan hitta just din favoritöl eller whisky då The Bishops Arms har cirka 90 olika sorters öl och nästan 200 sorters whisky att erbjuda.

Få en god natts sömn!

Hos oss bor du i bekväma rum precis intill Motala Ström och har nära till stadens stora utbud av shopping, nöjen och restauranger.