Djurönäset

Möts i Stockholms skärgård

Djurönäset hotell, spa & konferens mitt i Stockholms skärgård

Välkommen till ett fyrstjärnigt Svanenmärkt hotell i skärgården med de bästa omgivningar både inne och ute.

Förutom de sköna inbjudande interiörerna, den vackra restaurangen och de tysta bekväma hotellrummen, bjuder vi på en storslagen skärgårdsnatur som ger extra stimulans bara att betrakta, men framför allt att vistas i.

Du sitter i ljusa luftiga lokaler, anpassade just för din grupp, med den teknik som du behöver. I möteshuset serveras gott fika och nyttigheter som ger energi, men ännu bättre är en enkel aktivitet i naturen precis utanför. Vår konferensplanering hjälper dig med allt som behövs för ett lyckat möte.

Med 57 möteslokaler fördelade på 9 separata hus finns det plats för mötesgrupper i alla olika storlekar, mellan 2-450 deltagare. Vi har 272 hotellrum med totalt 528 bäddar, så det finns gott om plats för alla deltagare att sova kvar.

FOLKPARKEN

Folkparken är den perfekta platsen för fristående event, med femkamp och dans. Beroende på upplägg kan ni bekvämt vara 150-1000 personer som tillsammans återskapar magin från förr.

SJÖBODEN

Sjöboden är en skärgårdskrog där du får smaka på svensk sommar, Här sitter ni på bryggan med härlig utsikt över skärgård och båtliv. Helt enkelt de perfekta förutsättningarna för en oförglömlig sommarfest med företaget.

SEREGÅRDEN- EGET HUS MED HAVSUTSIKT

I Seregården, vårt hotell i hotellet, har ni en byggnad helt för er själva. Här kan ni konferera, husera och dinera i avskildhet. Läget precis invid havet ger en exklusiv och hemtrevlig känsla.

Har ni er konferens i Seregården kan vi skräddarsy er vistelse efter era önskemål.

SPA

En av de absoluta höjdpunkterna med att besöka Djurönäset är att gå ner i vårt trevliga Skärgårdsspa. Efter en lång dags konfererande kan du till exempel simma längder i 25-meterspoolen, ta ett glas i poolbaren eller glida ner i en 37-gradig infinitypool.

Miljöcertifieringar