Dalecarlia Hotel & Spa

Tällberg i hjärtat av Dalarna, högt upp med en fantastisk utsikt över Siljan

Möten och konferens i Tällberg

Dalecarlia Hotel & Spa i Tällberg ligger i hjärtat av Dalarna, högt uppe med en fantastiskt utsikt över Siljan. Den oemotståndliga vyn över mytomspunna Siljan finns med överallt och ger ro, kraft och inspiration på många plan. Oavsett om du är här på familjesemester, som spagäst eller på konferens så väntar en upplevelse att minnas länge.

Ibland behöver man byta miljö och träffas utanför arbetsplatsen. Hos oss på Dalecarlia Hotel & Spa finns alla förutsättningar för inspirerande möten och konferenser i olika storlekar.

Konferens hos oss
Vi ordnar allt ifrån intima sittningar till större konferenser här på Dalecarlia. Våra lokaler är flexibla, den största tar 200 personer och vi skräddarsyr aktiviteter som passar just er sammankomst.
Hos oss får du som konferensgäst alltid tillgång till trådlöst nätverk och parkering utan kostnad. Vår matsal har plats för hela 200 personer och önskar ni en egen privat matsal kan ni hyra Lefflers Salong som har plats för 20 personer. Dalecarlia Hotel & Spa har 97 rum. I huvudbyggnaden finns det 20 rum standard, där det ej finns hiss till många av rummen, samt 60 lite större rum superior och delux.  I Allégården, ca 75 m från huvudbyggnaden finns 17 ekonomirum  och två konferenslokaler, passar gruppen som vill bo och konferera enskilt, fika serveras där men måltider intas på hotellet. Nästan alla våra rum har två sängar som står ihop men är lätta att dra isär om man så önskar.

En konferens består av en bra mix av arbete, teamwork, aktiviteter, gästvänlighet, service och en inspirerade omgivning som påverkar motivationen. Dessutom är det viktigt att allt runt omkring fungerar optimalt. Lokalen ska vara anpassad för gruppens storlek, tekniken måste fungera och övriga kringarrangemang ska löpa perfekt. Många av våra företagskunder återkommer år efter år, vilket vi ser som det bästa betyg vi kan få.

Lokaler
Letar ni efter något utanför ramarna rekommenderar vi gärna ett annorlunda mötesrum, t ex i vårt spa eller varför inte hålla mötet utomhus vid Siljans strand? Vi har stor erfarenhet och bra referenser från tältkonferenser med upp till 700 deltagare. Hos oss finns fullt utrustade lokaler som alla är utrustade med trådlöst internet. Givetvis anpassar vi lokalerna efter era behov.

Aktiviteter
När ni har er konferens på Dalecarlia är aktiviteter och upplevelser en naturlig del av dagen. Vi erbjuder aktiviteter som låter er njuta av omgivningarna och atmosfären men också aktiviteter som utmanar deltagarna, ett bra sätt att sätta guldkant på konferensen och få alla deltagare att roas och utvecklas tillsammans. Hos oss kan ni även ta del av föreläsningar inom hälsa, kost och träning.

Miljöcertifieringar