Convendum Göteborg City

Moderna möteslokaler mitt på Avenyn!

Välkommen till Convendum i Göteborg

Söker ni en plats för er konferens i Göteborg är CONVENDUM ett alternativ att räkna med. Vårt coworking center på Kungsportsavenyn 21 har både rätt läge och ett brett urval av mötes- och konferensrum i olika storlekar.

Konferens hos CONVENDUM innebär ett fullutrustat mötesrum med allt ni behöver i form av teknik, mat och dryck. Det innebär även full service med hjälp från vår personal på plats med det som behövs för att göra ert möte så bra som möjligt.

Vår hörsal på Kungsportsavenyn 21 tar 120 personer i biosittning och kan även bokas med andra möbleringar. Perfekt för seminarium eller större utbildningar. Loungen ligger precis utanför och är ett perfekt komplement för mat, dryck och mingel innan start.

Våra mindre mötesrum rymmer 2-12 deltagare och kan bokas per timme. Perfekt för kundmöte i en representativ miljö eller en arbetsdag när några kollegor vill komma iväg från kontoret för ett miljöombyte. Alla våra mötesrum är utrustade med TV-skärmar, whiteboard, Wifi, block och pennor. Lägg där till en stor och härlig terrass ut mot takåsarna längs Kungsportsavenyn som lyfter dig till nya höjder.

CONVENDUM erbjuder ett flertal färdiga konferenspaket, allt från hel- och halvdagskonferenser, konferens med övernattning och kvällspaket. Vi hjälper givetvis till att sätta ihop individuella mötespaket utifrån dina behov.

Vinnare av priset Bästa dagkonferensanläggning på SSQ-award 2018 & 2019!

Varmt välkomna till CONVENDUM!