Clarion Hotel Post

Moderna design & konferenshotellet mitt i Göteborg

Moderna designhotellet Clarion Hotel Post ligger mitt i Göteborg i det gamla Posthuset. Hotellet är perfekt för både konferenser och Göteborgsweekends. Njut av prisbelönta restauranger, populära barer, spa och takpool. På Grand Travel Award 2019 utsågs Clarion Hotel Post till Sverige bästa enskilda hotell.

Posthuset
Hotellet är uppdelat i två delar, där Göteborgs anrika posthus fogats samman med en minst lika spektakulär ny del. En receptionsdisk helt i kristall möter historiska inredningsdetaljer från Posthusets storhetstid. Mörka varma färger i kombination med moderna möbler ger en mysig och ombonad atmosfär. Men ännu mer intressant än arkitekturen är idén om en helt ny mötesplats och en arena för det nya, kreativa Göteborg.

Rooftop Pool & Terrace
På 13:e våningen väntar Clarion Hotel Posts Rooftop Pool & Terrace. Här finns en utomhuspool som är uppvärmd till cirka 30 grader året om. Terrassen bjuder också på Göteborgs bästa utsikt där man har nästintill 360 graders vy över hela staden.

Barer och restauranger
Vi har tagit hjälp av Marcus Samuelsson, göteborgare och en av världens mest framgångsrika kockar, för att skapa vårt mat- och dryckeskoncept på Norda. Här möter svensk västkust amerikansk östkust i en nyrenoverad grön restaurang i anrika lokaler i det gamla posthuset. På restaurang VRÅ står den råa maten och exklusiv sushi på svenska i fokus. En modern pärla med hållbarhet i fokus. Drivs av vår stjärnkock Sofia B Olsson.

Konferens
Clarion Hotel Post är en perfekt kombination av affärslokaler och lyxiga upplevelser, och erbjuder gästerna förstklassiga konferensrum och utrymmen för avkoppling tillsammans med kollegor och vänner efter en hel dags möten och workshops. En vistelse på Clarion Hotel Post är helt unik. Det gamla postkontorets vackra traditionella arkitektur framhävs av den spektakulära interiören. I anslutning till den historiska byggnaden ligger mer modernt inredda lokaler med varma mörka färger, där våra gäster kan luta sig tillbaka och koppla av.
För de gäster som föredrar att varva ner efter jobbet med träning har vi ett förstklassigt gym, en takpool och en uppfriskande bastu. Bastun ligger i Skönhetsfabriken som erbjuder en mängd olika behandlingar för alla. Hotellet är placerat mitt i hjärtat på den livliga staden. Göteborgs centralstation ligger endast en treminuterspromenad härifrån och tar våra gäster till övriga delar av storstaden.

Miljöcertifieringar

ISO 14001/ISO 20121