Clarion Hotel & Congress Malmö Live

Ett landmärke i hjärtat av Malmö

Clarion Hotel Malmö Live

85 meter över marken reser sig Clarion Hotel Malmö Live, ett nytt landmärke i stadssiluetten. En mötesplats långt utöver det vanliga både för stadsbor, besökare och konferensgäster. 

Perfekt läge i Malmö

Med sitt perfekta läge intill Malmö Central och ett stenkast ifrån pulsen kring Lilla Torg bor du granne med kultur, nöjen, shopping, uteliv och parker. Dessutom har du fantastisk utsikt över samt närhet till Malmös egen strand, Ribersborg. Via Malmös Citytunnel når du även härliga Köpenhamn på enbart 35 minuter. Är du en vän av arkitektur och vill skåda både gammalt och nytt, hittar du både Malmöhus Slott och Turning Torso på gångavstånd från hotellet.

Restaurang och skybar

Sugen på latinamerikansk street food? Eller smaker från Manhattan i ett spännande möte med skånska råvaror? En lyxig drink i vår skybar, 85 meter över havet? Marcus Samuelsson, en av världens mest framgångsrika kockar, står för smaksensationerna i huset och har tagit fram två restaurang-koncept – Kitchen & table samt Eatery Social Taqueria.

Regionens största kongresshotell

Vill du ha en liten workshop eller en stor gala? Med flexibla lokaler skapas kreativa lösningar för att sätta dig och dina önskemål i fokus. Med vår stora kongressal för 1500 personer, precis intill Malmö Centralstation, kan du knappast hitta en mer tillgänglig destination för din nästa konferens.

Sviter

Uppgradera din vistelse och bo som en kung eller drottning, eller varför inte som Zlatan och Renata Chlumska? På våning 23 kan man lyxa till det i Zlatansviten eller Chlumskasviten.

Gym och relax

I hotellgymmet finns möjlighet till gym och traditionell bastu. Vill du hellre jogga en tur utomhus ligger vackra Slottsparken på gångavstånd.

Centrum för musik, konst och design

Clarion Hotel Malmö Live ligger vägg-i-vägg med Malmö Live Konserthus och erbjuder fantastiska föreställningar inom alla genrer för både hotellgästen och malmöbon. Är du intresserad av konst kan vi även stoltsera med en stor samling av internationell och modern konst som hänger i hotellets allmänna ytor. Likaså kommer den designintresserade att få sig en härlig helg, då både våra rum och allmänna ytor stoltserar med skandinavisk inredning från kända tillverkare.

Miljöcertifieringar

ISO 14001/ISO 20121

Kitchen & Table Malmö

Placerad 85 meter över havet hittar man fantastiska Kitchen & Table Malmö. En restaurang signerad Marcus Samuelsson som är en fusion mellan New York och Malmö, även känd som Malmhattan. Fantastiska utsikter över Malmö och Öresund. Här serveras lunch och middag, och på lördagar bjuds det på härlig á la carte-brunch. Man kan även välja att njuta av en första klassig cocktail i baren i en glödande solnedgång.

Eatery Social Taqueria

Eatery Social Taqueria hittar man på entréplan. Det är en stor restaurang med mycket hetta och personlighet. Med mexikanska influencers kan man njuta av massor av olika tacos och härligt grillat. Perfekt restaurang för större sällskap.

Ta en titt på Clarion Hotel Malmö Live

Välkommen in!

Malmö Live by night

Det härliga kvarteret är nytt i Malmö och binder ihop stadskärnan med Västra Hamnen.