Cirkus

Ett allaktivitetshus på Kungliga Djurgården

Ett cirkus, två scener - tusen möjligheter!

Cirkus på kungliga Djurgården är en klassisk mötesplats. Mängder av människor har träffats på shower, föreställningar, mässor, konserter och konferenser. Med 140 års erfarenhet av lyckade möten, kan Cirkus utöver konserter och föreställningar också erbjuda framtidens konferenser.

Cirkus Scenen

Cirkusscenen står öppen för många typer av arrangemang och kan förändras utifrån behov. Arenan tar emot upp till 1 644 sittande gäster, men kan skärmas av så att även mindre sällskap får en intim miljö. Välj mellan vanlig parkettsittning, amfiteater med upp till 600 kvm utställningsyta, krogsittning eller någon annan variant.
Kapacitet: 1644 med sittande parkett, 1750 stående parkett.
Mässyta: 600 kvadratmeter med upphöjt manégegolv.
Servering: 300 sittande gäster i Cirkus Restaurang, 500-600 sittande gäster vid runda bord i Cirkus salong och ca 2 000 personer vid buffé då restaurang, ryttargång och arenans andra foajéer också används.

Lilla Cirkus

Lilla Cirkus är en anläggning med smarta planlösningar för bästa möjliga kundupplevelse. Här kan du kombinera Cirkus klassiska miljö med en flexibel och modern konsertscen/ konferensanläggning i öppen planlösning. Lokalen kan även skärmas av vart man önskar för att möta alla typer av storlekar på grupp.  Lilla Cirkus foajé har olika användningsområden. Den kan fungera som utställningslokal för utställare och fungerar även utmärkt som en stor bar med sittplatser och ståbord. Här finns totalt plats för upp till 600 minglande gäster.
Salong: 784 personer i biosittning

Cirkus Restaurang

Cirkus Restaurang har plats för upp till 300 personer sittande och 450 stående mingel samt festvåning för upp till 100 personer där vi har möjlighet att erbjuda ett unikt festvåningspaket. För mindre sällskap finns möjligheten att boka Ernst Rolfs loge, en chambre séparée anpassad för 12 personer i unik sekelskiftesmiljö.