Bryggarsalen

Inspirerande möten i unik historisk miljö centralt på Odenplan

Vi hjälper dig med effektivare möten

I unika lokaler utöver det vanliga och modern teknik är Bryggarsalen i Stockholm city det självklara valet för dig som letar efter det lilla extra. Det hundraåriga Brygghuset med stora vackra fönster och imponerande takhöjd ger de varsamt renoverade konferenslokalerna ljus, rymd och atmosfär och erbjuder en stimulerande miljö med historiska vingslag för en mångfald givande möten.                                För effektivare möten hjälper våra certifierade mötesrådgivare dig genom hela planeringsprocessen och våra projektledare är specialister på att komma med förslag för att sätta guldkant på ditt evenemang! För oss är du och ditt möte unikt med era önskemål och förutsättningar och ska behandlas därefter.

Ett typiskt möte hos oss: Vi har inga typiska möten! Kanske önskas en dagskonferens med avslutande teambuildingaktivitet och 3-rätters middag? En halvdagskonferens med mingel på vår mingelgård? En konferens på konferensvåning Brygghyllan med middag och avslutande konsert? Eller vill ni bara komma bort från kontoret för ett mindre möte imorgon?

Tillsammans med dig skräddarsyr vi ditt event för bästa resultat vare sig det handlar om ett mindre möte eller en stor gala.

Vårt kök lagar all mat från grunden med företrädesvis ekologiska, närproducerade och rättvisemärkta råvaror utifrån säsong. Vår köksmästare beskriver sin mat som genuin med rustik känsla, en kombination av lyx och hemlagat med inspiration från hela världen. Vi lagar gärna vegetariskt.

Bryggarsalen är en miljömärkt konferensanläggning certifierad enligt Svanens hårda krav och genom IACC:s Green Star Certification. Vi arbetar utifrån ett hållbart förhållningssätt och vill i största möjliga mån bidra till en hållbar framtid genom ett starkt miljötänk och hållbara förhållanden till våra kunder, vår personal och till våra besökare. Det ska vara möjligt för dig att använda världens knappa resurser på ett klokt och ansvarsfullt sätt och konsumera med ett gott samvete på Bryggarsalen.

Hoppas vi ses snart!

Miljöcertifieringar

Svenska Mötens miljöcertifiering