Brunnsgatan 8 – Möten & Konferens i Stockholm City

Privata rum för affärsmöten, event och middagar nära Stureplan

Moderna lokaler med industrikänsla nära Stureplan

Välkommen till Brunnsgatan 8 Möten & Konferens! I moderna, nyrenoverade lokaler med industrikänsla vid Stureplan mitt i Stockholm City erbjuder vi dig förutsättningarna för det perfekta mötet. Arbetsplatser med den senaste tekniken, skräddarsydda rum för affärsmöten och lokaler som passar perfekt för den privata After Work:en med företaget eller kompisgänget – På Brunnsgatan 8 har vi allt under samma tak!

På Brunnsgatan 8 strävar vi efter att kunna erbjuda bästa tänkbara service och samtidigt vara ett prisvärt alternativ i Stockholms konferensdjungel. Vi erbjuder lokaler ett stenkast från Stureplan som passar för såväl stora som mindre grupper, från 6 till 40 personer. Alla rummen är helt nyrenoverade och inredda med industrikänsla för att uppmuntra till kreativitet och inspiration.

Tillsammans med vårt systerföretag GUTE – Köttrestaurang & Grillbistro, erbjuder vi dessutom frukost, lunch och middag i restaurangen som ligger vägg i vägg med Brunnsgatan 8 eller levererat direkt till mötet/konferensen.