Bommersvik

Naturnära konferens vid egen sjö, 45 minuter från Stockholm C

Naturnära konferens

Naturnära konferenser är en självklarhet, och konferenser i naturen en möjlighet! Bommersvik är en sörmländsk oas vid den praktfulla sjön Yngern, bara 45 minuter från Stockholm C. Naturens närhet till Bommersvik kan ingen gå miste om, det märks särskilt på maten och råvorna. Mjölkproducenterna betar åtta kilometer från kylskåpet. Bordsvattnet hämtas ur egen grundvattentäkt och råvaror kommer i största möjliga mån från närområdet. Den varma årstiden flyttar våra gäster gärna ut till de många sittgrupper vi har utomhus, eller håller en del av konferensen i vårt mötesrum i skogen. Skogen har en fantastisk inverkan på mötets resultat!

Här finns plats för stora konferenser upp till 200 personer i vår största lokal eller mindre möten och utbildningar som passar fint förslagsvis i anrika Bommersgården eller Hyttan med slående utsikt över sjön.

Oavsett vad du väljer har ni fri tillgång bastun, gymmet, motionsspåren och roddbåtarna.

Varmt välkommen till oss på Bommersvik!

Miljöcertifieringar

Möte med skogsbad

Andas. Lyssna. Känn. Det är i naturen våra tankar är klara, vårt sinne lugnt och nya idéer väcks. Därför har vi skapat vårt mest givande mötesrum här.
Digitalt brus byts mot skogens sus. I hängmattor på en höjd i skogen med utsikt över den stilla sjön tar ni de kloka besluten, är som mest kreativa och skapar hållbara resultat. Skogsfloating är ett mötesrum utan teknik och utan digitala hjälpmedel, ett mötesrum som sänker stressnivåer och barriärer, ett rum för riktiga samtal och lyssnande. I en verklighet där vi bombarderas av information och intryck behöver vi skapa rum och förutsättningar för digital vila, där vi tar tillbaka kraften i mötet. Det har vi gjort med vårt mötesrum, Skogsfloating vid Yngern. Prova en del av dagen, eller hela och märk skillnaden!
Passar grupper upp till 12 personer.

Fiska kräftor med dina kollegor och skapa minnen för livet

På hösten kan ni som är helpensionsgäster fiska kräftor i Bommersviks egna vatten, sjön Yngern. Under sakkunnig ledning lägger ni ut mjärdarna på eftermiddagen, och på kvällen får ni avnjuta vår härliga kräftbuffé. Däremellan finns gott om tid att basta och relaxa för den som känner för det. Morgonen därpå hämtar ni upp och vittjar de mjärdar ni lade ut dagen innan.
Välkommen till Bommersvik för höstens härligaste konferensaktivitet!

Varmt välkommen på visning med frukost eller lunch!

Bommersvik måste upplevas på plats. Därför vill vi bjuda in dig till visning när det passar dig och om du har möjlighet bjuder vi gärna på frukost eller lunch i samband med det.  Du är varmt välkommen att kontakta oss så bokar vi in!