Bjertorp Slott

Konferens i slottsmiljö & Västra Götaland

Konferens i slottsmiljö & Västra Götaland - Bjertorp Slott

Konferens på Bjertorp slott ska vara både enkelt och spännande. Som konferensgäst finns det mängder av olika paket och upplevelser. Vi har fina och klassiska lokaler som är utformade för att stimulera möten på er konferens.

Möten i en anrik slottsmiljö

Föreställ dig följande: Du och kollegorna anländer till Bjertorp slott genom en rustikhuggen port, för att sedan mötas av den mäktiga huvudbyggnaden som uppfördes för mer än hundra år sedan. Ett slott präglat av sekelskiftets tankar kring design och arkitektur.

Häng med kollegorna i våra inbjudande sittgrupper runtom i slottet och delta i spontana samtal. När du och kollegorna är på Bjertorp slott på konferens får ni vandra fritt bland slottets öppna ytor, om ni känner att ni vill röra er ut från våra konferenslokaler. Vi har även enskilda grupprum som går att hyra för en liten kostnad.

 

Miljöcertifieringar

Konferensaktiviteter på Bjertorp Slott

Under din konferensvistelse finns det en rad med aktiviteter att ta del av. Utmana chefen i vårt kluriga quiz, eller bevisa att all din tid på gymmet gett resultat när ni tävlar i Mästarnas kamp. Vill ni ta det lite lugnare finns det dryckesprovningar, föreläsningar och andra säsongsbaserade aktiviteter att boka.

 

Golfbanan på Bjertorp Slott

Utanför häcken som omger slottsparken finns Vara Bjertorp GK som under många är rankad till västergötlands bästa golfbana av Golf Digest. Här finns möjlighet att hyra hela golfbanan i samband med att ni hyr hela slottet. Självklart kan man även ta en runda när man är ett mindre gäng.

Matsal

Restaurangen på Bjertorp Slott

Kombinationen av de lokala råvarorna & kökets höga kreativitet skapar stora smaker i historisk slottsmiljö. Maten är viktig för alla möten och vi har ett fantastiskt fint skafferi med råvaror på Vara slätten.