Best Western Kom Hotel Stockholm

Konferera centralt i våra ljusa och moderna konferenslokaler

Välkommen med ditt möte eller utbildning till Kom Hotel

Som gäst hos oss har du inte bara ett perfekt läge mitt i city, utan också en välkomnande och hemtrevlig atmosfär. Hos oss kan du konferera med gott samvete. Vi ägs av den ideella föreningen KFUM Central och all vinst går till barn- och ungdomsverksamheten. Dessutom är vi Svanenmärkta och klimatkompenserar samtliga konferensgäster. Alla konferensgäster har tillgång till vårt stora träningscenter där vi erbjuder gym och gruppträning som t.ex. Yoga, löpning och funktionell träning. 

Kom Hotel har 143 rum och tio konferenslokaler mitt i city, intill Sveavägen. T-banan (Rådmansgatan) ligger två kvarter bort och du promenerar på 15 minuter till Stockholm Central och når Bromma Flygplats samt Arlanda på 15 resp 30 minuter med bil.

Våra möteslokaler är nyrenoverade och ljusa och samtliga har dagsljus. Den tekniska standarden är hög med ljudanläggning, interaktiva bildskärmar och projektorer samt givetvis trådlös internetuppkoppling i hela huset.

Vi erbjuder även middagar och mingel för grupper samt inte minst aktiviteter i vårt träningscenter. Eller varför inte pigga upp ditt möte med ett besök av en våra PT:s i ditt konferensrum som bidrar med en kort och inspirerande Energy Boost?

Miljöcertifieringar